ORIGINALNI Profesionalni prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N

75,00 

Prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N ni le odličen za poslušanje glasbe, ampak je tudi popolnoma profesionalen in ga lahko uporabite pri snemanju video spotov ali drugih projektih, kjer je potrebna visokokakovostna reprodukcija zvoka. Njegova zmogljivost in natančnost zagotavljata, da bo zvok vašega projekta zvenel popolnoma profesionalno. Poleg tega je ta zvočnik izjemno cenovno dostopen, saj podobni izdelki lahko stanejo vsaj trikrat več. Zato ne zamudite priložnosti in si zagotovite ta izjemen prenosni zvočnik po izjemno ugodni ceni.

Šifra: 0029 Kategorija:

Opis

LOSTECH PREMIUM LS-HC6N

 

 

 1. LOSTECH PREMIUM LS-HC6N prenosnim zvočnikom boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi kjerkoli in kadarkoli. Z brezžično tehnologijo Bluetooth 5.0 in dosegom 10 metrov boste lahko svojo glasbo predvajali prek svojega telefona, tabličnega računalnika ali drugega združljivega naprave brez kakršnih koli omejitev. Poleg tega boste z režo za kartico TF, vhodom USB in vhodom AUX lahko poslušali glasbo tudi iz drugih virov.
 2. Prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N ponuja kristalno čist zvok in zmogljivost 10W, kar zagotavlja popolno zvočno izkušnjo za vsako priložnost. Z dvema 66mm zvočnikoma boste lahko uživali v jasnem in polnem zvoku, ne glede na to, kje ste. Poleg tega lahko prek vgrajenega FM radia poslušate svoje najljubše radijske postaje.
 3. Trajnostna baterija s kapaciteto 4000mAh omogoča do 6 ur neprekinjenega predvajanja glasbe in do 200 ur pripravljenosti. To vam omogoča, da se zabavate ves dan brez skrbi glede polnjenja. Z inovativnim dizajnom in lahkoto prenosljivosti, lahko prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N vzamete s seboj kamor koli greste – na potovanje, zabavo, piknik ali kamor koli drugam.
 4. Vse, kar potrebujete, je vključeno – kabel micro USB in kabel za avdio. To pomeni, da lahko preprosto priključite prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N na svoj telefon ali tablični računalnik in začnete uživati v svoji najljubši glasbi takoj.

 

Ne glede na to, ali želite poslušati glasbo v vaši dnevni sobi, na plaži ali kjerkoli drugje, bo prenosni zvočnik LOSTECH PREMIUM LS-HC6N zagotovo izpolnil vaša pričakovanja. Z visokokakovostnim zvokom, brezžično povezljivostjo, močno baterijo in enostavnim prenašanjem je to popoln dodatek k vašim pripomočkom.

 

 

Funkcije prenosnega zvočnika

 • Prenosni brezžični zvočnik s tehnologijo Bluetooth True Wireless Stereo
 • Ima vhod AUX, režo za kartico TF, vhod USB in FM radio
 • Različica brezžične povezave 5.0, deluje v frekvenčnem območju 2,4 GHz in ima doseg do 10 metrov
 • Čas pripravljenosti do 200 ur
 • Čas predvajanja glasbe do 6 ur, čas pogovora do 6 ur
 • Čas polnjenja 4 ure
 • Podpira protokole A2DP in AVRCP
 • Frekvenčni razpon od 100 Hz do 20 kHz
 • Zvočnik ima 66 mm in ima 4Ω10W moč
 • Kapaciteta baterije je 4000mAh
 • Vključeni sta tudi kabel micro USB in kabel za avdio