TOP Records

Produkcijska hiša, založba in agencija

Ostanejo tisti, ki med zvezdami hodijo po trdnih tleh…

Image

TOP Records (AY d.o.o.) je produkcijska hiša, založba in agencija z lastnim profesionalnim glasbenim studiem, ki ima dolgo zgodovino ustvarjanja glasbe, snemanja, produkcije, zastopanja znanih domačih in tujih glasbenih izvajalcev, ter organiziranja koncertov, prireditvi, televizijskih šov programov in eventov.

V preteklosti je produkcijska hiša TOP Records, kot zelo uspešna založba in glasbeni studio, delovala z imenom “Slovenia Records” , ter je leta 2016 zaradi mednarodnih poslovnih uspehov spremenila ime v AY d.o.o.

Produkcijska hiša TOP Records (AY d.o.o.) poskrbi za profesionalno tehnično in umetniško ustvarjanje glasbe, ter ponuja popoln produkcijski postopek izdelave glasbenega posnetka, od skladanja, aranžiranja, snemanja do postprodukcije in masteringa.

Glavni producent produkcijske hiše je znani slovenski avtor in glasbeni ustvarjatelj Bojan Šeruga. Sodelujemo z najbolj zvenečimi autorskimi imeni, glasbeniki instrumentalisti, spremljevalnimi vokalisti in producenti, doma in v tujini.
Ena izmed specijalnosti naše ekipe je produkcija mediteranske glasbe, ter smo na tem glasbenem področju sprejeli nagrade na prestižnih hrvaških festivalih kot so Splitski festival in Zadarfest.

Glasbeni studio TOP Records (AY d.o.o.) ima dolgo zgodovino in je eden izmed najbolj tehnično opremljenih snemalnih prostorov v Sloveniji in sosednih državah. V urejenem delovnem prostoru z popolnoma sproščojočo in ustvarjalno atmosfero na visoki profesionalni ravni, glasbenikom omogočamo mirno in prijetno ustvarjanje, ter sproščanje v prostorih za počitek in druženje. Studio ima lastni neomejeni parkirni prostor.

Založba TOP Records (AY d.o.o.) ima bogato prodajno mrežo v Sloveniji in v tujini, ter svoje glasbene izdelke prodaja na nosilcih zvoka (CD, DVD) in v mnogih spletnih trgovinah v CD, DVD in .mp3 različici.

Agencija TOP records (AY d.o.o.) zastopa glasbene izvajalce, organizira koncerte, prireditve in evente.

Galerija

studio session