Hopestar A 30 PRO – Original

180,00 

Hopestar A30 Pro je prenosni Bluetooth zvočnik, ki je opremljen z različnimi funkcijami. Ta zvočnik ima zmogljivost 30 W in je opremljen z dvema 15 W zvočnikoma, ki zagotavljata dobro zvočno kakovost. Njegov vgrajen 4000 mAh akumulator omogoča do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe.

Poleg Bluetooth povezljivosti ima Hopestar A30 Pro tudi režo za microSD kartico in vhod za AUX kabel, kar omogoča uporabniku, da predvaja glasbo tudi iz drugih naprav.

Hopestar A30 Pro ima tudi vgrajen mikrofon, ki omogoča prostoročno telefoniranje in funkcijo “voice prompt” za lažje upravljanje zvočnika.

Glede na ocene uporabnikov, ki so jih objavili na spletnih mestih, se zdi, da ima Hopestar A30 Pro dobro zvočno kakovost in je precej enostaven za uporabo.

Šifra: 0030 Kategorija:

Opis

Pozdravljeni prijatelji,

Ste utrujeni od nekvalitetnega zvoka, ki ga nudijo običajni prenosni zvočniki? Si želite pravega in popolnoma prilagojenega zvoka, ki bo ustvaril neustavljivo vzdušje?

Predstavljamo vam Hopestar A30 Pro – najboljši prenosni Bluetooth zvočnik za vaše potrebe. Z 30 W zmogljivostjo in dvema 15 W zvočnikoma boste lahko uživali v odlični zvočni kakovosti, ki vam bo dala moč, da se potopite v vašo najljubšo glasbo.

Ampak to ni vse. Hopestar A30 Pro ima tudi režo za microSD kartico in vhod za AUX kabel, kar vam omogoča, da predvajate glasbo tudi iz drugih naprav. Njegov vgrajen 4000 mAh akumulator omogoča do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe, tako da boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi kjerkoli in kadarkoli.

In to ni edino. Hopestar A30 Pro ima tudi vgrajen mikrofon, ki omogoča prostoročno telefoniranje in funkcijo “voice prompt” za lažje upravljanje zvočnika.

Ampak ne verjemite nam samo na besedo. Naši prejšnji kupci so navdušeni nad zvočno kakovostjo in enostavno uporabo tega izjemnega zvočnika.

In če še vedno oklevate, ponujamo garancijo, ki dokazuje, da verjamemo v naš izdelek in smo pripravljeni stati za njegovo kakovost.

Ne zamudite te priložnosti, da postanete lastnik izjemnega prenosnega Bluetooth zvočnika. Kupite zdaj in se pripravite na nepozabno zvočno izkušnjo!

Hopestar A30 Pro je opremljen z dvema 15 W visokotonskima zvočnikoma, ki zagotavljata 30 W vrhunskega zvoka. Zvok je uravnotežen, jasen in zanesljiv, kar omogoča resnično doživetje vaše najljubše glasbe.

Poleg tega je Hopestar A30 Pro opremljen z Bluetooth 5.0 tehnologijo, kar pomeni, da je združljiv z najnovejšimi napravami in zagotavlja izjemno stabilno povezavo do 10 metrov. Poleg tega ima tudi vhod za AUX kabel in režo za microSD kartico, kar omogoča predvajanje glasbe iz drugih naprav.

Zvočnik ima vgrajen 4000 mAh akumulator, ki omogoča do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe, tako da lahko uživate v vaši najljubši glasbi kjerkoli in kadarkoli. Zvočnik se lahko tudi polni prek USB vhoda, kar omogoča enostavno in hitro polnjenje.

Poleg tega ima zvočnik Hopestar A30 Pro vgrajen mikrofon, ki omogoča prostoročno telefoniranje in funkcijo “voice prompt” za lažje upravljanje zvočnika. Uporaba zvočnika je enostavna in intuitivna, saj vam omogoča hitro in preprosto prilagajanje glasnosti in predvajanja glasbe.

Hopestar A30 Pro je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na udarce ter padce. Zvočnik je idealen za uporabo doma, na prostem, na potovanjih, na plaži in kjerkoli drugje, kjer želite uživati v kakovostni glasbi.

Naši inženirji so temeljito preizkusili in preverili vsak zvočnik, da bi zagotovili najvišjo raven kakovosti. Prepričani smo, da bo Hopestar A30 Pro presegel vaša pričakovanja in zagotovil najboljšo zvočno izkušnjo.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in pozornost ter upamo, da boste kmalu postali ponosni lastnik zvočnika Hopestar A30 Pro.

 

Tehnični podatki za zvočnik Hopestar A30 Pro:

 • Moč zvočnika: 30 W (2 x 15 W)
 • Bluetooth različica: 5.0
 • Bluetooth razdalja: do 10 m
 • Baterija: 4000 mAh
 • Čas predvajanja: do 10 ur
 • Vhodni priključki: AUX in reža za microSD kartico
 • Vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje
 • Dimenzije: 220 x 95 x 95 mm
 • Teža: 870 g

Uporaba

Hopestar A30 Pro se uporablja za različne namene, kot so:

 1. Glasba: Zvočnik je namenjen predvajanju glasbe in ponuja vrhunsko zvočno izkušnjo. Uporabljate ga lahko za poslušanje vaše najljubše glasbe doma, na prostem ali med potovanjem.
 2. Telefoniranje: Zvočnik je opremljen z vgrajenim mikrofonom, ki omogoča prostoročno telefoniranje. To je zelo priročno za konferenčne klice ali klepet s prijatelji prek aplikacij za telefoniranje, kot so Skype, Zoom ali Facetime.
 3. Predvajanje iz drugih naprav: Zvočnik ima vgrajen AUX vhod in režo za microSD kartico, kar omogoča predvajanje glasbe iz drugih naprav, kot so računalniki, tablice in pametni telefoni.
 4. Potovanja: Zvočnik je prenosljiv in odporen na udarce, kar omogoča enostavno prenašanje med potovanji ali uporabo na prostem, na plaži ali v parku.

Upamo, da ti podatki pomagajo razumeti, kako se lahko Hopestar A30 Pro uporablja za različne namene.

Hopestar A30 Pro ima vgrajen mikrofon, ki omogoča prostoročno telefoniranje ali uporabo zvočnika za konferenčne klice. Mikrofon je visoko kakovosten in zagotavlja jasen in čist zvok brez šumov ali popačenj.

Poleg tega ima zvočnik vgrajen tudi gumb za klicanje, ki omogoča enostavno sprejemanje in končevanje klicev, kar je zelo priročno, ko imate zasedene roke.

Vgrajen mikrofon lahko uporabite tudi za upravljanje glasbe, kot je na primer spreminjanje glasnosti ali preskakovanje skladb. Z uporabo mikrofona lahko tudi aktivirate glasovne pomočnike, kot sta Siri ali Google Assistant, kar je še ena priročna funkcija zvočnika.

Mikrofon na Hopestar A30 Pro lahko uporabite tudi za petje. Če želite uporabiti zvočnik za petje, lahko priključite zunanji mikrofon na vhodni priključek AUX in tako izboljšate svoj glas in poskrbite, da bo vaše petje jasno in glasno.

Poleg tega lahko uporabite tudi vgrajeni mikrofon za petje, vendar pa je kakovost zvoka odvisna od več dejavnikov, kot so na primer oddaljenost od mikrofona, okoliški hrup in kakovost vašega glasu. Zato priporočamo, da se, preden začnete peti s Hopestar A30 Pro, prepričate, da ste v ustrezni oddaljenosti od mikrofona in da okoliški hrup ni moteč.

Vsekakor pa je uporaba zvočnika Hopestar A30 Pro za petje zabavna in prijetna izkušnja, ki jo lahko uživate sami ali pa z družbo.