Nadzorna kamera MI 360 Camera original 1080p

59,00 

Predstavljamo vam nadzorno kamero Xiaomi 360 – popolno rešitev za vašo varnost doma ali v pisarni! Z infrardečimi LED svetilkami za nočno snemanje, 360° vodoravnim in 100° navpičnim vidnim poljem, vgrajenim mikrofonom in zvočnikom za dvosmerno komunikacijo ter režo za spominsko kartico za shranjevanje posnetkov, bo ta kamera poskrbela za popolno varnost in mir vašega uma.

S svojo visoko ločljivostjo videa 1080P HD, lahko kamera zajame vsako podrobnost in z infrardečimi LED svetilkami omogoča jasno sliko tudi v temi. Kamera se lahko suče in nagiba za 360°, kar omogoča popolno spremljanje vašega prostora.

Poleg tega lahko kamero enostavno povežete s svojim pametnim telefonom, tako da boste vedno obveščeni o gibanju v prostoru. Namestitev je hitra in enostavna, saj ima kamera majhno težo in mere.

Nadzorna kamera Xiaomi 360 je vaša najboljša izbira za popolno varnost in udobje pri spremljanju vašega doma ali pisarne. Kupite jo sedaj in si zagotovite mir vašega uma!

Šifra: 0055 Kategorija:

Opis

Predstavljamo vam nadzorno kamero Xiaomi 360, ki je idealna za varnost doma ali v pisarni. S to kamero boste lahko spremljali dogajanje v svojem prostoru, saj se lahko kamera suka in nagiba, kar omogoča 360° vodoravno in 100° navpično vidno polje. Poleg tega je opremljena z infrardečimi LED svetilkami, ki omogočajo zajemanje kakovostne slike tudi v temi, kar ji omogoča nočni način.

Kamera ima vgrajen mikrofon in zvočnik, kar omogoča dvosmerno komunikacijo s tistimi, ki so v prostoru. Prav tako lahko kamero povežete s svojim pametnim telefonom in boste prejeli obvestila, ko kamera zazna gibanje. Za shranjevanje posnetkov je na voljo reža za spominsko kartico.

Kamera ima visoko ločljivost videa 1080P HD, 10 LED IR svetilk za nočno snemanje in je primerna za notranjo uporabo. Tehta le 0,253 kg, mere kamere pa so 11,80 x 8,00 x 8,00 cm.

Z nadzorno kamero Xiaomi 360 boste lahko varno spremljali dogajanje v vašem prostoru, tudi ko vas ni tam. Svoj dom ali pisarno boste lahko spremljali preko pametnega telefona in boste vedno na tekočem, kaj se dogaja. Zanesljivost in kakovost zajetih slik bosta poskrbeli, da boste vedno mirno spali, saj boste vedeli, da je vaš dom ali pisarna v varnih rokah.

 

 

Tehnični podatki za nadzorno kamero Xiaomi 360:

 • Visoka ločljivost videa: 1080P HD
 • Število infrardečih LED svetilk: 10
 • Nočni način: Da
 • Vidno polje: 360° vodoravno, 100° navpično
 • Mikrofon: Vgrajen
 • Zvočnik: Vgrajen
 • Dvosmerna komunikacija: Da
 • Shranjevanje: Reža za spominsko kartico
 • Namen: Notranja uporaba
 • Teža: 0,253 kg
 • Mere: 11,80 x 8,00 x 8,00 cm

Zahvaljujoč visoki ločljivosti videa in infrardečim LED svetilkam, bo kamera posnela kakovostne slike tudi v temi. S 360° vodoravnim in 100° navpičnim vidnim poljem bo zajela celoten prostor, ki ga želite spremljati. Poleg tega ima kamera vgrajen mikrofon in zvočnik, ki omogočata dvosmerno komunikacijo in režo za spominsko kartico, kamor lahko shranite posnetke.

Ker je kamera namenjena za notranjo uporabo, je njena teža le 0,253 kg, mere pa 11,80 x 8,00 x 8,00 cm, kar omogoča enostavno namestitev in premikanje kamere po prostoru.