Profesionalna Mini sledilna naprava PRO

25,00 

Spoštovani uporabniki NUT Smart tracker  Mini sledilna naprava  je tu, da vam pomaga najti vaše izgubljene predmete v hipu!”   

Čeprav smo prepričani, da vam bo naša sledilna naprava v veliko pomoč pri spremljanju vaših najpomembnejših predmetov, želimo izpostaviti, da strogo odsvetujemo uporabo naprave za sledenje ljudem, vključno s partnerji ali zakonci, brez njihovega izrecnega soglasja.

Zakonodaja jasno prepoveduje spremljanje drugih ljudi brez njihovega soglasja, kar vključuje tudi uporabo sledilnih naprav. Poleg tega bi takšno ravnanje lahko resno kršilo njihovo zasebnost in varstvo osebnih podatkov, kar bi lahko povzročilo nepopravljive posledice za vaš odnos.

Zato vas pozivamo, da uporabljate našo sledilno napravo NUT Smart tracker le za sledenje vašim predmetom in hišnim ljubljenčkom, ter se držite zakonodaje in etičnih smernic uporabe sledilnih naprav.

Hvala za vaše razumevanje in zaupanje v naš izdelek.

 

Šifra: 0092 Kategorija:

Opis

Predstavljamo vam NUT Smart tracker  – mini sledilno napravo, ki vam bo pomagala pri sledenju vaših predmetov. Ta majhna in zmogljiva naprava je zasnovana za preprosto uporabo in vam omogoča, da spremljate lokacijo vaših predmetov v realnem času.

NUT Smart tracker  se lahko uporablja za sledenje različnih predmetov, kot so avtomobili, kolesa, torbe, ključi, hišni ljubljenčki in še veliko več. Njegova majhnost in lahka zasnova omogočata enostavno namestitev na različne predmete, ki jih želite slediti.

S pomočjo mobilne aplikacije lahko spremljate lokacijo vaših predmetov in preverite njihovo zadnjo znano lokacijo. Aplikacija omogoča tudi določanje varnostnih območij in prejemanje obvestil, ko predmet zapusti določeno območje.

NUT Smart deluje na baterijo CR2032, ki omogoča dolgo življenjsko dobo in enostavno zamenjavo. Poleg tega ima naprava tudi gumb za sprožitev alarma, ki vam bo pomagal najti vaš predmet, če ga izgubite v bližini.

Za dodatno varnost je NUT Smart tracker CR2032 zasnovan z visokim nivojem varnosti in zaščite podatkov, tako da se lahko vedno zanesete na varno uporabo vaših podatkov.

NUT Smart tracker  – mini sledilna naprava, ki vam bo olajšala življenje in vam pomagala pri sledenju vaših najpomembnejših predmetov.

Nam je zastavil en kupec zanimivo vprašanje…

Ali lahko z tem trackerjem zasledujem svojo ženo?

Naš odgovor je bil…

Iz etičnih in pravnih razlogov vam ne morem priporočiti, da bi uporabljali sledilno napravo, kot je NUT Smart tracker , za spremljanje lokacije vaše žene ali katerekoli druge osebe brez njihovega soglasja. Sledenje osebi brez njihovega soglasja se lahko šteje za kršitev zasebnosti in varstva osebnih podatkov ter lahko ima resne posledice.

Sledilne naprave so zasnovane za spremljanje predmetov in hišnih ljubljenčkov, ne pa ljudi. Pred nakupom sledilne naprave se pozanimajte o zakonodaji in etičnih smernicah uporabe naprav za sledenje.