HOGI V8 Car kiT MP3 Player with BT EARPHONE BT- V8

24,99 

  • Povezljivost: Bluetooth 4.0 ali novejši standard
  • Obseg delovanja: približno 10 metrov
  • Zvočnik: moč izhodne moči najmanj 2 W RMS
  • Mikrofon: vgrajen ali zunanji, z možnostjo prilagajanja občutljivosti in odpravljanja šumov
  • Baterija: polnilna litij-ionska baterija s kapaciteto med 400 in 1000 mAh
  • Čas delovanja: od 10 do 20 ur pogovora ali do 1000 ur v stanju pripravljenosti
  • Polnjenje: preko standardnega USB priključka ali drugih napajalnih virov v vozilu
Šifra: 0105 Kategorija:

Opis

“Revolucionirajte svoje doživetje vožnje z našim inovativnim avtomobilskim dodatkom, ki vam bo omogočil popolno prostoročno telefoniranje in uživanje v vaši najljubši glasbi, ne da bi pri tem ogrozili vašo varnost na cesti.”

Predstavljamo vam HOGI V8 Handsfree Car Kit MP3 predvajalnik z BT slušalkami, ki vam omogoča varno in enostavno telefoniranje med vožnjo ter poslušanje glasbe v avtomobilu.

HOGI V8 Handsfree Car Kit MP3 predvajalnik se preprosto poveže z vašim mobilnim telefonom preko Bluetooth povezave, tako da lahko brez težav opravljate klice in poslušate glasbo. Vgrajen mikrofon in zvočnik omogočata jasen in kakovosten zvok med pogovorom, zato vam ni več treba skrbeti, da boste zamudili pomemben klic med vožnjo.

Poleg funkcije prostoročnega telefoniranja vam HOGI V8 Handsfree Car Kit MP3 predvajalnik omogoča tudi predvajanje vaše najljubše glasbe preko MP3 datotek, ki jih lahko prenesete na predvajalnik ali pa jih predvajate preko SD kartice. Vgrajeni FM oddajnik pa vam omogoča tudi poslušanje radijskih postaj.

V paketu s HOGI V8 Handsfree Car Kit MP3 predvajalnikom dobite tudi brezžične BT slušalke, ki jih lahko uporabljate tudi izven avtomobila. S kakovostnim zvokom in enostavno uporabo so slušalke odlična izbira za poslušanje glasbe ali opravljanje klicev v vsakdanjem življenju.

HOGI V8 Handsfree Car Kit MP3 predvajalnik z BT slušalkami je odlična izbira za voznike, ki si želijo varnega in udobnega telefoniranja med vožnjo ter poslušanja glasbe v avtomobilu.